Kernekliler Bir Araya Geldi

Kernekliler Bir Araya Geldi Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya İl dışında olanların Malatya’ya geldiklerinde uğradıkları yer olan Kanal boyunda Kernek Mahallesinde bulunan Kernek meydanında parkta eski dostlar hasret giderdiler. Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş” Bugün Kernekliler olarak arkadaşlarımızla Kernek Meydanındaki Karagözlüler camiinin bahçesinde bir araya gelerek eski günleri yad ettik. Tüm arkadaşlarımız...

Kernekliler Bir Araya Geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kernekliler Bir Araya Geldi

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

İl dışında olanların Malatya’ya geldiklerinde uğradıkları yer olan Kanal boyunda Kernek Mahallesinde bulunan Kernek meydanında parkta eski dostlar hasret giderdiler.

Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş” Bugün Kernekliler olarak arkadaşlarımızla Kernek Meydanındaki Karagözlüler camiinin bahçesinde bir araya gelerek eski günleri yad ettik.

Tüm arkadaşlarımız Kernekli. Buranın havasını solumuş suyunu içmiş, hayatlarında tatlı bir çok izlerle ve anılarla büyümüş isimler. Kernekli olmak ayrıcalıktır. Kernekli olunmaz Doğulur. Türkülerde dahi aney, aney kerneklimisin Türküsü en güzel örnektir.

Arkadaşlarımızla güzel bir sohbet etme imkanı bulduk. Önce pandemi sonrasında depremler ne kadar Malatya’ya ve kerneğimize zarar verse de bugün yine Prof. Dr. Hasan Pekdemir, Prof. Dr. Ali Koçyiğit, Fahri Yüksel, Azu Varol Çakmak, Bahattin Öner, Vedat Hoca, Bedri Ateş, Mustafa Yıldız, Kemancı Vahap, Cumali kılınç, Lütfü Acıbucu, ile birlikteyiz, beraberiz. “

Kernekliler Bir Araya Geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.